Brentwood Private Residence

The new owners of this 1950’s ranch-style estate tasked Segal Shuart with updating the entire property in a contemporary style while harmonizing with the site and its architecture. We introduced a series of unique spaces that provide for peace and solitude as well as family gatherings and parties. An enlarged stone entry court provides a beautiful and functional approach to the house, and bluestone pathways lead from one outdoor room to the other, including a casual fire pit lounge, a covered outdoor kitchen with bar, lounge, and dining, and an expansive play area equipped with a Cedarworks playset. New trees throughout the property offer beautiful fall color, spring/summer blooming, or both.  A second phase (in progress) will include a large shade garden, new pool deck, tennis court, and additional gathering spaces.